TTouch Basisworkshop I – 19 oktober 2013

Een leuke en leerzame dag voor jou en je hond!

tijd 10.00 – 15.30 uur
waar Dierenkliniek Leidsche Rijn, locatie Terwijde
Ivor Novellostraat 7 (gebouw de Boemerang)
3543 EE Utrecht
prijs speciale introductieprijs: € 60,00
(lunch niet inbegrepen)

Deze workshop wordt verzorgd door Ingrid Huijsman (GoedBeterBeest) en Saskia Blok (TTouch4animals), beiden gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner. Zij willen mensen graag bekend maken met deze unieke methode en begeleiding bieden aan beest en baas.

TTouch® is een behandelmethode voor gezelschapsdieren met fysieke klachten of gedragsproblemen. De methode gaat ervan uit dat er een link is tussen lichaamshouding en gedrag. Spanning in het lijf kan ongewenst gedrag veroorzaken. Door het toepassen van kwaliteitsvolle aanrakingen, de TTouches, lichaamswerk en geleide-oefeningen kunnen we het dier helpen weer in balans te komen. Zowel op lichamelijk, mentaal als emotioneel gebied.

Tijdens deze workshop kom je meer te weten over de filosofie en de achtergrond van de Tellington TTouch® Methode. Je leert de belangrijkste basis-TTouches. Hoe ze uitgevoerd moeten worden en hoe en wanneer je ze kunt inzetten. Na deze dag kun je direct aan de slag bij je eigen hond.

TTouch® kan o.a. helpen bij: trekken aan de lijn, veel blaffen, bijten, krabben, pijnklachten, ouderdomsklachten, angst voor (harde) geluiden.

Er wordt gewerkt in kleine groepen (max. 8 deelnemers + hond) zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden.

Aanmelden via email: info@ttouch4animals.nl of info@goedbeterbeest.nl

Tot ziens bij de workshop! 

Terug