TTouch basiscursus

Nieuwe data TTouch basiscursus

nieuwe TTouch basiscursus start in mei

In mei kun je weer starten met de TTouch basiscursus. Dat kan op maandagmiddag of op woensdagochtend. De cursus bestaat uit 4 losse lessen en je bepaalt zelf of je alle lessen wilt volgen of slechts een deel ervan.

Les 1: TTouch theorieles (deelname zonder hond)

Tijdens de theorieles krijg je uitleg over de Tellington TTouch Methode, de filosofie achter de methode, de verschillende onderdelen en de toepassingsmogelijkheden. Ook leer je de basis TTouch toepassen.
Voor iedereen die wil kennismaken met de Tellington TTouch Methode!
Datum: woensdag 17 mei (09:30u-11:30u) of maandag 22 mei (14:00u-16:00u)

Na de theorieles kun je kiezen welke lessen je nog meer wilt volgen. Er zijn drie verschillende praktijklessen, te weten “lichaamswerk”, “bandages”en “grondwerk”. De praktijklessen zijn ook zeer geschikt voor iedereen die al eens heeft deelgenomen aan een TTouch workshop of consult en die de kennis weer wil opfrissen en nieuwe vaardigheden bijleren.

Les 2: TTouch Lichaamswerk

Tijdens deze les wordt uitgelegd welke soorten TTouches er zijn, wanneer je ze gebruikt en hoe je ze toepast. We oefenen op onszelf, met elkaar en met de aanwezige honden.
Deelname zowel met als zonder hond mogelijk.
Datum: woensdag 31 mei (09:30u-11:30u) of maandag 5 juni (14:00u-16:00u)

Les 3: TTouch Bandages

Tijdens deze les wordt uitgelegd waarom we bandages gebruiken, hoe we ze gebruiken en wanneer we ze gebruiken. Er is de mogelijkheid om zelf te ervaren hoe het dragen van een bandage voelt en uiteraard ga je bij je eigen hond de verschillende bandages uitproberen.
Deelname zowel met als zonder hond mogelijk.
Datum: woensdag 14 juni (09:30u-11:30u) of maandag 19 juni (14:00u-16:00u)

Les 4: TTouch Grondwerk

Tijdens deze les wordt uitgelegd waarom we grondwerk gebruiken, wanneer je grondwerk kunt doen en welke verschillende grondwerkoefeningen er zijn. De verschillende onderdelen worden uiteraard geoefend. Ook worden verschillende manieren van lijnvoering en de voordelen daarvan besproken en geoefend.
Deelname zowel met als zonder hond mogelijk.
Datum: woensdag 28 juni (09:30u-11:30u) of maandag 3 juli (14:00u-16:00u)

Zelf kiezen

Je volgt de lessen die jij interessant vindt. De verschillende lessen zijn los te boeken of als onderdeel van een combi-pakket. Wanneer je een combi-pakket boekt, profiteer je van een aantrekkelijke kortingsprijs.

TTouch theorieles: € 25,00
Losse praktijkles: € 40,00

Combi A: 1 theorieles + 3 praktijklessen: € 130,00
Combi B: 1 theorieles + 2 praktijklessen: € 95,00
Combi C: 1 theorieles + 1 praktijkles: € 60,00

Combi D: 3 praktijklessen: € 110,00
Combi E: 2 praktijklessen: € 75,00

Deelname aan de modules/praktijklessen is alleen mogelijk na deelname aan de theorieles, na deelname aan een TTouch dagworkshop, of na een individueel consult.

Interesse in deze praktijklessen maar komen de data niet uit? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor andere data te bespreken.

Aanmelden of meer informatie via info@goedbeterbeest.nl.