Pet Talk 22 augustus 2019

Pet Talk – angst en onzekerheid

Voor een angstig of onzeker dier kan het leven soms een flinke uitdaging zijn, net als voor de bijbehorende mens. Je had vast ideeën over hoe jullie leven er samen uit zou zien: maar de realiteit blijkt toch net even anders te zijn.

Je hond maakt geen contact met andere honden, maar ontloopt ze liever. Je kat komt niet gezellig bij je op schoot liggen, maar verstopt zich de hele dag onder de kast. Je hond is zo bang voor vuurwerk of onweer dat je bang bent dat hij erin blijft. Een gezellig avondje uit samen met je partner zit er niet meer in omdat je hond niet alleen thuis kan blijven en een bezoekje aan de trimsalon of dierenarts is een regelrechte ramp… Herken je deze situaties? Dan is deze lezing echt iets voor jou.

Hoe ontstaat angst? Waaraan herken je onzekerheid en angst? En misschien wel het belangrijkste: kun je iets doen om de angst te verminderen?

Deze Pet Talk staat volledig in het teken van angst en onzekerheid. Heb jij een specifieke vraag over het angstige gedrag van je dier? Daar gaan we tijdens de lezing graag op in. Stuur je vraag vooraf naar info@goedbeterbeest.nl.

Je kaartje voor deze Pet Talk koop je via deze link.