Afwezig

PRAKTIJK GESLOTEN T/M 14 SEPTEMBER 2020

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 28 augustus tot en met 14 september 2020. In deze periode worden de telefoon, e-mail of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 15 september pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Na mijn vakantie sta ik weer voor je klaar om je te helpen bij vragen en/of uitdagingen waar je tegenaan loopt met je hond of kat. Met TTouch, FreeWork, of Bachbloesems vergroten we samen het welzijn van jouw dier en daarmee het plezier in zijn (en jouw!) leven. Lees verder

Lief voor je lijf!

Een workshop voor jou

Voor de verandering eens geen workshop voor je dier, maar eentje speciaal voor jou!

Chronische pijnklachten hebben een grote invloed op je leven. Niet alleen de pijn zelf is bepalend maar ook de bijkomende emoties, frustraties, beperkingen en het gebrek aan energie. Hoe fijn zou het zijn als je zélf iets kan doen om de klachten te verminderen?

Het mooie is, dat kan!

Lees verder

Afwezig t/m 14 juni 2020

In verband met vakantie is de praktijk gesloten van 28 mei tot en met 14 juni 2020. In deze periode worden de telefoon, e-mail of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 15 juni pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Na mijn vakantie sta ik weer voor je klaar om je te helpen bij vragen en/of uitdagingen waar je tegenaan loopt met je hond of kat. Met TTouch, FreeWork, of Bachbloesems vergroten we samen het welzijn van jouw dier en daarmee het plezier in zijn (en jouw!) leven. Mijn praktijkruimte en hal zijn gelukkig groot, dus 1,5 meter afstand van elkaar houden is geen enkel probleem. Wil je toch liever de deur niet uit? Dan is begeleiding via Skype ook mogelijk.  Gewoon in je eigen huis lessen volgen vanachter je computer. Ook ideaal voor honden en katten die moeite hebben met reizen!

Corona update

Je bent van harte welkom bij GoedBeterBeest

Rekening houdend met een aantal veiligheidsmaatregelen, kunnen de lessen bij GoedBeterBeest gewoon doorgaan.  Voor de duidelijkheid hieronder alles op een rijtje.

Kun je alle vragen met NEE beantwoorden? Dan ben je van harte welkom! Lees verder

Maatregelen rondom het coronavirus

Uiteraard houdt GoedBeterBeest zich ook aan de maatregelen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld ter voorkoming van de uitbreiding van het coronavirus. Dat betekent het volgende:

  • groepslessen, workshops en andere activiteiten waarbij meerdere personen aanwezig zijn, zijn allemaal tot en met 1 juni 2020 afgelast
  • privélessen gaan in overleg met de klant wel door, rekening houdend met strenge hygiëneregels, minimaal 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar en indien alle aanwezigen vrij zijn van verkoudheidsverschijnselen

Neem bij vragen of twijfels vooral contact met me op. Dat kan via 06-15316777 of info@goedbeterbeest.nl.

Let’s keep in TTouch en stay healthy!

Afwezig t/m 18 september 2019

praktijk gesloten t/m 18 september

Vanwege mijn afwezigheid ivm een paar dagen assisteren bij de Tellington TTouch Opleiding NL gecombineerd met een paar vakantiedagen, is van 6 tot en 18 september de praktijk gesloten. In deze periode worden de telefoon, email of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 19 september pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden. Lees verder

Pet Talk 22 augustus 2019

Pet Talk – angst en onzekerheid

Voor een angstig of onzeker dier kan het leven soms een flinke uitdaging zijn, net als voor de bijbehorende mens. Je had vast ideeën over hoe jullie leven er samen uit zou zien: maar de realiteit blijkt toch net even anders te zijn.

Je hond maakt geen contact met andere honden, maar ontloopt ze liever. Je kat komt niet gezellig bij je op schoot liggen, maar verstopt zich de hele dag onder de kast. Je hond is zo bang voor vuurwerk of onweer dat je bang bent dat hij erin blijft. Een gezellig avondje uit samen met je partner zit er niet meer in omdat je hond niet alleen thuis kan blijven en een bezoekje aan de trimsalon of dierenarts is een regelrechte ramp… Herken je deze situaties? Dan is deze lezing echt iets voor jou. Lees verder

Pet Talk 18 juli 2019

Pet Talk – samenleven en samenwerken met je hond

Als je samenleeft met een hond dan ben je een verbinding aangegaan die veel dieper gaat dan training en verzorging. De reden dat mens en hond zo goed samen kunnen leven heeft immers te maken met een emotionele connectie. Dat dit soms ook confronterend kan zijn en de relatie onder druk kan zetten zal iedere hondenbezitter beamen.

Om tegemoet te komen aan jouw eigen behoefte én de behoeften van je hond, is het goed om te weten wat jullie relatie nodig heeft om samen te kunnen genieten en om echt samen te leren werken.

Lees verder

Afwezig 23-05-2019 t/m 04-06-2019

Afwezig

Van 23 mei tot en met 4 juni 2019 ben ik vanwege bijscholing en een paar dagen vakantie niet aanwezig. In deze periode worden de telefoon, email of andere berichten niet beantwoord. Vanaf 5 juni pak ik de werkzaamheden weer op en zal dan z.s.m. alle berichten beantwoorden.

Ingrid Mus-Huijsman
GoedBeterBeest – Tellington TTouch® Apeldoorn