FINE

I’m feeling FINE

Sinds 1 augustus 2017 is er een nieuwe cursus gestart bij GoedBeterBeest: I’m feeling FINE (Frustrated, Irritated, Neurotic and Exhausted). Voel jij je af en toe ook gefrustreerd, geïrriteerd, neurotisch en uitgeput in de omgang met je hond? Weet je niet meer wat je moet doen om hem/haar rustig te krijgen, van de angst af te helpen, fatsoenlijk aan de riem te laten lopen, of minder te laten blaffen? Kortom ben jij op zoek naar hulp om weer op een relaxte manier samen met je hond te kunnen genieten van elkaars aanwezigheid? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Lees verder

open dag GoedBeterBeest en Dogtrack

OPEN DAG OP 27 MEI 2017
GoedBeterBeest en Dogtrack open dag

27 mei open dag (Zwolseweg 502B in Wenum-Wiesel)

Benieuwd naar het aanbod van GoedBeterBeest en Dogtrack en naar de mensen achter deze bedrijven? Kom dan op zaterdag 27 mei kennismaken met Ingrid en Ewald tijdens de open dag op de Zwolseweg 502B in Wenum-Wiesel.

Uiteraard zijn Ewald en Ingrid allebei aanwezig om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en gezellig bij te praten. De verdere invulling van deze middag houden we nog even voor ons zelf. Lees verder

Gratis advies van Ingrid bij Via Natura

GRATIS ADVIES van Ingrid bij Via Natura

GoedBeterBeest werkt samen met Via Natura. Eén keer per maand komt Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest gratis advies geven in de winkel van Via Natura in Beekbergen. We werken niet op afspraak. Het voordeel daarvan is dat je (samen met je hond of kat) kan binnen wandelen. Het kan wel zijn dat je dan even moet wachten.

Ingrid biedt begeleiding bij dieren met gedragsproblemen of lichamelijke problemen. Zij leert je hoe je zélf je huisdier kunt helpen om beter in zijn vel te komen. Lees verder

1-daagse workshop TTouch voor therapiehonden (26-03-2016)

Workshop TTouch voor therapiehonden (AAT-/AAA-/AAI-honden, geleidehonden, honden coaches, etc.)

datum: zaterdag 26 maart 2016
tijd: 10.00 – ca. 15.30 uur
waar: Apeldoorn (Wenum-Wiesel)
prijs: € 85,00
(lunch niet inbegrepen)

Een workshop door Ingrid Mus-Huijsman, gecertificeerd TTouch® Practitioner voor Gezelschapsdieren bij GoedBeterBeest.

Werk jij met je hond en wil je extra tools in handen krijgen om zijn of haar welzijn te waarborgen? Dan is deze workshop iets voor jou!

Het werk als therapiehond kan best zwaar zijn. Hoe fijn is het dan als je zelf d.m.v. een zachte aanrakingstechniek (TTouch®), grondwerkoefeningen en eventueel het gebruik van hulpmiddelen je hond kunt helpen om de spanning los te laten en weer fysiek, emotioneel en mentaal in balans te komen?

Tijdens deze hands-on workshop maak je kennis met de verschillende onderdelen van de Tellington TTouch® Methode en leer je hoe je deze direct kunt gebruiken om het welzijn van jouw hond optimaal te ondersteunen.

Tellington TTouch kan worden ingezet bij opvoeding en training, om sportprestaties te verbeteren, bij het versterken van de band tussen mens en dier, en als ondersteuning bij fysieke klachten en/of gedragsproblemen. Of om gewoon eens lekker te ontspannen.

Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden en er alle ruimte is voor het beantwoorden van individuele vragen.
Deelname is zowel met als zonder hond mogelijk.

Aanmelden via email: ttouch@goedbeterbeest.nl of via:

Tot ziens bij de workshop!

Deze datum verhinderd? Geen probleem! Neem gewoon even contact op met GoedBeterBeest om andere mogelijke data te bespreken.

1-daagse workshop TTouch introductie (20-02-2016)

datum: zaterdag 20 februari 2016
tijd: 10.00 – ca. 15.30 uur
waar: Apeldoorn (Wenum-Wiesel)
prijs: € 85,00
(lunch niet inbegrepen)

Deze workshop wordt verzorgd door gediplomeerd Tellington TTouch® Practitioner P1 voor gezelschapsdieren Ingrid Mus-Huijsman (GoedBeterBeest).

Tellington TTouch kan worden ingezet bij opvoeding en training, om sportprestaties te verbeteren, bij het versterken van de band tussen mens en dier, en als ondersteuning bij fysieke klachten en/of gedragsproblemen. Het is ook uitermate geschikt om honden te helpen de jaarwisseling prettiger door te komen. Of om gewoon eens lekker te ontspannen.
Bovendien zijn de technieken voor iedereen eenvoudig aan te leren.

De trainingsmethode bestaat uit verschillende onderdelen:
TTouch® lichaamswerk – zachte aanrakingstechniek
grondwerk – geleide- en balansoefeningen
hulpmiddelen – het juiste gebruik van hulpmiddelen

Tijdens deze hands-on workshop wordt kennisgemaakt met de verschillende onderdelen. Diverse TTouch basisvaardigheden worden aangeleerd zodat die aan het eind van de dag direct bij de eigen hond kunnen worden toegepast.

TTouch kan o.a. helpen bij: trekken aan de lijn, overmatig blaffen, angst, agressie, pijn, ouderdomsklachten, onzekerheid, angst voor (harde) geluiden, hyperactiviteit, etc.

Er wordt gewerkt in kleine groepen zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden.
Deelname is zowel met als zonder hond mogelijk.

Deze datum verhinderd? Op 16-4, 21-5 of 18-6 wordt deze workshop ook gegeven.

Aanmelden via email: ttouch@goedbeterbeest.nl of via: