GoedBeterBeest en Dogtrack bundelen krachten

Beter maatwerk door bundeling van krachten.

Ewald (Dogtrack) en Ingrid (GoedBeterBeest)

Per 1 april (heus waar, het is geen grapje) bundelen GoedBeterBeest en Dogtrack hun krachten aan de Zwolseweg in Wenum-Wiesel. Ingrid Mus-Huijsman​ (GoedBeterBeest) en Ewald Nagels​ (Dogtrack) werken al regelmatig samen, maar nu Dogtrack zich ook vestigt in hetzelfde pand als GoedBeterBeest zullen zij gezamenlijk nog beter maatwerk kunnen aanbieden.

Hoge eisen

In de huidige snelle maatschappij stellen wij behoorlijk hoge eisen aan onze huisdieren. Spelen met de kinderen, sporten met de baas, sociaal om kunnen gaan met mens en dier, mee met de uitlaatservice, bewaken van huis en haard, kalm op je plek blijven liggen terwijl er bezoek is, etc. In al deze drukte is rust enorm belangrijk. En daar ligt bij Ingrid en Ewald de focus op: rust. Niet alleen op rust tijdens de trainingen, maar ook op rust bij de hond (of kat, of ander huisdier) in de thuissituatie.

Gevarieerd aanbod

Er wordt zowel individueel begeleidt als in kleine groepjes getraind, afhankelijk van wat men wil en wat past. Steeds wordt er gekeken wat het beste is voor dit dier, voor deze baas, op dit moment, en daar wordt het aanbod vervolgens op afgestemd. Zo kan er onder meer gekozen worden uit puppytraining, TTouch, coaching, gehoorzaamheid, happy hour, hersenwerk en ondersteuning met Bachbloesems. In alle lessen, trainingen en workshops is volop aandacht voor het aanleren van vaardigheden voor mens en dier zodat deze op een ontspannen en respectvolle manier van elkaars aanwezigheid kunnen genieten.

Samenwerking

Om een positieve invloed te kunnen hebben op alle vlakken van het welzijn van de dieren, werken Ewald en Ingrid graag samen met andere professionals. Onder andere dierenarts Saskia Kruithof​, dierenfotograaf Christa Balk​ en natuurlijke diervoedingswinkel Via Natura​ dragen eenzelfde visie uit. Door gebruik te maken van elkaars expertise kan optimale begeleiding worden geboden, waar mens en dier maximaal van profiteren.

Locatie

Het pand aan de Zwolseweg ligt net buiten Apeldoorn en is gemakkelijk te bereiken. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. In de twee kantoor-/praktijkruimten, de verwarmde trainingshal en de omheinde buitenruimte kan in alle rust en comfort getraind kan worden. Je bent van harte welkom om een keer kennis te komen maken.

Contact

Ewald, Dogtrack, info@dogtrack.nl, www.dogtrack.nl, tel. 06-36530838
Ingrid, GoedBeterBeest, info@goedbeterbeest.nl, www.goedbeterbeest.nl, tel. 06-15316777