foto’s workshop TTouch voor honden op 20-02-2016

Zaterdag 20 februari was de allereerste introductie workshop TTouch voor honden op de nieuwe locatie van GoedBeterBeest in Wenum-Wiesel. Een heerlijke groep mensen en honden! Er werd honderduit gevraagd, geconcentreerd geoefend en veelvuldig gelachen. Zowel de honden als de dames hebben zich voor 100% ingezet en heel enthousiast meegedaan.

Labradoodle Max gaf een prachtige demonstratie van het effect van een kopbandage, Mechelse herder Bella heeft uiteindelijk samen met haar bazin op de bank een heerlijk moment van ontspanning mogen ervaren, dappere Galgo Lilly zette haar beste beentje voor tijdens het grondwerk en durfde (met heel kleine stapjes) steeds iets dichter bij de enge fietsbanden in de buurt te komen, en haar grote Galgo vriend Zappa stond open voor suggesties om op een andere manier met zijn ongeduld om te gaan.

Gelukkig was ook Christa Balk weer aanwezig om mooie foto’s te maken. En daarnaast was ze ook nog zo lief om voor de koffie en thee te zorgen zodat ik me volledig op de deelnemers en de honden kon richten. Heel fijn dat je er weer bij was Christa, dank je wel!

Zie hier een impressie van de zeer geslaagde workshop:

En hieronder een aantal foto’s waarop Bella heel mooi laat zien dat alle informatie en nieuwe ervaringen tijdens de workshop best wel indruk op haar maakten.