TTouch bij vuurwerkangst

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TTouch bij vuurwerkangst

14 oktober 2018 @ 10:00 - 15:30

€90
TTouch bij vuurwerkangst bij honden

Is jouw hond bang voor vuurwerk en ben je op zoek naar mogelijkheden om de decembermaand minder stressvol te laten verlopen voor je hond? Kom dan naar deze hands-on workshop.

Je leert hoe je met TTouch lichamelijke en geestelijke spanning kunt verminderen bij je angstige hond. De zachte specifieke aanrakingen kun je eenvoudig zelf bij je hond toepassen. Je bent dus niet afhankelijk van een therapeut voor hulp, maar je kunt zélf je eigen hond helpen. Naast de aandachtige aanrakingen komen ook de TTouch lichaamsbandages en het Thundershirt aan bod. Hoe werken deze en hoe kun je ze bij jouw hond gebruiken?

Naast TTouch besteden we ook aandacht aan andere manieren om je hond de decembermaand door te helpen. Uiteraard worden er ook veel ideeën aangedragen en tips gegeven die ertoe kunnen bijdragen dat jouw hond minder angstig is tijdens het vuurwerk.

Kortom: veel technieken en extra tips voor een minder stressvolle jaarwisseling.

Na deze workshop heb je verschillende tools in handen om je hond te kunnen ondersteunen tijdens het vuurwerk.

AANMELDEN

Kijk voor meer data onder agenda of stuur een email naar info@goedbeterbeest.nl om naar de mogelijkheden te informeren of om je aan te melden voor een workshop of individuele sessie.

ERVARING

Francisca heeft bij GoedBeterBeest TTouch geleerd om haar hond Yara, die erg veel last heeft van vuurwerkangst, te kunnen helpen. Lees hier haar ervaring.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2018
Tijd:
10:00 - 15:30
Kosten:
€90
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

GoedBeterBeest

Locatie

GoedBeterBeest
Zwolseweg 502B
Wenum-Wiesel, 7345 AN Nederland
+ Google Maps