Lezing (geen) stress tijdens training, wedstrijd of show

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing (geen) stress tijdens training, wedstrijd of show

12 oktober 2018 @ 19:30 - 22:00

€7,50

Op vrijdagavond 12 oktober 2018 geef ik in samenwerking met Linda Linthorst (o.a. instructeur Hoopers en behendigheid) bij de Apeldoornse Kynologen Club (AKC) een lezing over (geen) stress tijdens training, wedstrijd of show.

Iedereen die weleens wedstrijden of shows loopt met zijn hond weet dat dit gepaard kan gaan met de nodige stress. Zowel bij jezelf als bij de hond. Maar ook tijdens de gewone wekelijkse trainingen bij de hondenschool is er vaak behoorlijk wat spanning bespeuren. En dat is niet alleen jammer, maar vaak ook onnodig.

inhoud

Tijdens deze lezing gaan we het uitgebreid hebben over stress bij honden tijdens trainingen, wedstrijden of shows. Wat is stress eigenlijk?, hoe herken je stress?, wat zijn oorzaken van stress?, en zeker zo interessant: hoe kun je stress voorkomen of verminderen? Deze lezing is speciaal bedoelt voor iedereen die spanning bij zijn hond en/of zichzelf ervaart op of rond het trainingsveld; voor, tijdens, of na een wedstrijd; en voor, tijdens, of na shows.

De lezing is zowel toegankelijk voor leden voor de AKC als voor niet-leden. Leden profiteren van een gereduceerde prijs.

Kosten: € 7,50 (leden van AKC betalen € 5,00)

Aanmelden kan via info@goedbeterbeest.nl of 06-15316777.

Gegevens

Datum:
12 oktober 2018
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

GoedBeterBeest

Locatie

AKC
Polderweg 5
Apeldoorn, 7327 GX Nederland
+ Google Maps