Dog Detectives FreeWork workshop

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dog Detectives FreeWork workshop

14 april 2019 @ 10:00 - 13:00

€55
Dog Detectives FREEWORK

Tijdens het FreeWork mogen de honden volledig vrij werken. Ze ontdekken het parcours op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Dit geeft ons o.a. inzicht in waar de hond toe in staat is zonder invloed van de mens. De hond volgt zijn eigen route, is steeds succesvol, en krijgt precies de juiste hoeveelheid nieuwe informatie die hij kan verwerken. Hierdoor groeit de hond in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen en kunnen zelfs angsten worden overwonnen. En wij mensen leren in eerste instantie vooral van het observeren van de hond.

LAAT JE VERRASSEN DOOR JE EIGEN HOND

Als een ware detective ga je ontdekken wat de specifieke lichaamshouding en de daarbij behorende gedragingen zijn van jouw hond. Het observeren van de andere aanwezige honden leert je om nóg meer bij je eigen hond te zien.  Zien anderen hetzelfde als jij? Doet je hond wat hij normaal ook zou doen? Reageert je hond zoals je verwacht had?
Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die wil leren observeren en wil leren zien hoe een hond in korte tijd kan groeien door simpelweg in alle rust te bewegen en eigen keuzes mag maken.

WANNEER FREEWORK

FreeWork is voor een grote verscheidenheid aan honden met uiteenlopende gedragingen. Van jong tot oud, van groot tot klein, van onzeker of verlegen tot onstuimig of hyperactief, van gezond tot fysiek beperkt, en alles wat daar tussen zit. Omdat we oneindig kunnen aanpassen en uitbreiden binnen het concept is FreeWork voor iedere hond geschikt*. Nadat we het bewegingspatroon in kaart hebben gebracht, kom jij als eigenaar weer meer in beeld en kunnen we eventueel spelelementen zoals de ‘counting game’ toevoegen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: zondag 14 april 2019
Tijd: van 10:00 uur tot 13:00 uur
Maximum aantal deelnemers: 5 met hond en 5 zonder hond
Kosten: € 55,00 voor deelname met hond, € 45,00 voor deelname zonder hond

LET OP

*Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het noodzakelijk dat de hond enige tijd rustig in de auto of in een bench in een aparte ruimte kan verblijven wanneer deze niet aan de beurt is.

AANMELDEN

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@goedbeterbeest.nl

Gegevens

Datum:
14 april 2019
Tijd:
10:00 - 13:00
Kosten:
€55
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

GoedBeterBeest

Locatie

GoedBeterBeest
Zwolseweg 502B
Wenum-Wiesel, 7345 AN Nederland
+ Google Maps