Dog Detectives FreeWork

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dog Detectives FreeWork

21 oktober 2018 @ 14:00 - 17:00

€60
Primeur in Apeldoorn

Op zondag 21 oktober 2018 vinden de eerste twee Dog Detectives FreeWork workshops in Apeldoorn plaats. Shelley de Bruin en Ellen Angelino komen naar GoedBeterBeest om de workshops te geven en zij worden hierbij geassisteerd door Ingrid Mus-Huijsman.

Dog Detectives FreeWork

Met Dog Detectives FreeWork mogen honden vrij werken. Ze ontdekken het parcours op hun eigen-wijze. Hierdoor leren wij mensen waartoe een hond in staat is ZONDER invloed van de mens. De hond leert zelf en wij leren van de hond. Hoe? Doordat de hond een eigen route volgt en daarin succesvol is, kan deze groeien in zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en daardoor kunnen zelfs angsten worden overwonnen. En wij mensen leren in eerste instantie vooral van het observeren van de hond.

Laat je verrassen door je eigen hond

Als een echte Sherlock Holmes ga je ontdekken wat de specifieke lichaamshouding en de daarbij behorende gedragingen zijn van je eigen hond en van de andere aanwezige honden. Deze workshop is toegankelijk voor iedereen die wil leren observeren en wil leren zien hoe een hond in korte tijd kan groeien door simpelweg in alle rust in beweging te zijn en eigen keuzes te mogen maken.

Wanneer FreeWork

FreeWork is voor een breed scala aan honden met uiteenlopende gedragingen. Van angstige honden tot honden die hyperactief of overactief zijn, van verlegen honden tot oudere honden, en alles wat daartussen zit. Dit omdat we oneindig kunnen aanpassen en uitbreiden binnen het concept. Hebben we het bewegingspatroon in beeld? Dan kom jij als eigenaar weer meer in beeld en kunnen we eventueel spelelementen zoals de ‘Counting game’ en de ‘Bucket game’ toevoegen.

Praktische informatie

Wanneer: zondag 21 oktober 2018
Tijd ochtendworkshop: van 10:00 uur tot 13:00 uur
Tijd middagworkshop: van 14:00 uur tot 17:00 uur
Maximum aantal deelnemers per workshop: 5 met hond en 5 zonder hond
Kosten: € 60,00 voor deelname met hond, € 40,00 voor deelname zonder hond

Let op

Om deel te kunnen nemen aan deze workshop is het noodzakelijk dat de hond een tijdje rustig in de auto of in een bench in een aparte ruimte kan verblijven wanneer deze niet aan de beurt is.

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@goedbeterbeest.nl

Gegevens

Datum:
21 oktober 2018
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€60
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

GoedBeterBeest

Locatie

GoedBeterBeest
Zwolseweg 502B
Wenum-Wiesel, 7345 AN Nederland
+ Google Maps