FINE en FAB!

FINE

I’m feeling FINE (Frustrated, Irritated, Neurotic and Exhausted). Voel jij je af en toe ook gefrustreerd, geïrriteerd, neurotisch en uitgeput in de omgang met je hond? Weet je niet meer wat je moet doen om hem/haar rustig te krijgen, van de angst af te helpen, fatsoenlijk aan de riem te laten lopen, of minder te laten blaffen? Kortom ben jij op zoek naar hulp om weer op een relaxte manier samen met je hond te kunnen genieten van elkaars aanwezigheid? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Tijdens deze cursus werken 2 trainers (Ingrid Mus-Huijsman van GoedBeterBeest en Ewald Nagels van Dogtrack) met een klein groepje mensen en honden (max. 4). Deze groepslessen zijn speciaal bedoeld voor honden die normaal gesproken niet zo makkelijk in een groep kunnen trainen, zoals honden die hyperactief zijn, honden die veel ruimte ten opzichte van andere honden/mensen nodig hebben, honden die niet lang kunnen focussen, honden die onzeker zijn, etc. Maar ook voor mensen die liever iets meer persoonlijke aandacht willen hebben. Omdat we met twee trainers werken, is er veel ruimte voor individuele begeleiding en maatwerk. De voordelen van groepslessen en privélessen worden op deze manier gecombineerd. Vraag jij je af of deze cursus voor jou en je hond geschikt is? Neem dan gerust eens contact op met Ingrid (tel. 0615316777) Ewald (tel. 0636530838) om te overleggen.

lesinhoud

Contact – tussen jou en je hond
Focus – aandacht en concentratie
Spanning – herkennen en verminderen
Lijnvoering – ontspannen lopen aan de riem
Belonen – hoe, wat en wanneer
Management – jouw rol als begeleider
Praktijk – praktijkoefeningen

FAB!

FAB! (Fine And Beyond!)
Het vervolg op de FINE cursus is FAB! In deze cursus gaan we verder waar we met de FINE cursus geëindigd zijn. Je krijgt nog meer handvatten en we gaan nog meer situaties in de praktijk oefenen. Natuurlijk is er weer veel ruimte voor persoonlijke begeleiding omdat we ook deze cursus met 2 trainers en een groepje van maximaal 4 deelnemers zijn.

Deelname aan de FAB! cursus is alleen mogelijk na deelname aan de FINE cursus.

Data

4x 1 uur om de 14 dagen
neem contact op via info@goedbeterbeest.nl voor de exacte data en tijden

Kosten

€ 150,00 per hond, max. 4 honden in een groep.