2-daagse cursus Teamverbinding

2-daagse cursus TEAMVERBINDING

een krachtiger team door meer begrip, vertrouwen en verbinding tussen mens en hond

In deze 2-daagse cursus nemen Ingrid Mus-Huijsman (GoedBeterBeest) en Ewald Nagels (Dogtrack) je mee op ontdekkingsreis naar de belevingswereld van de hond. Je leert op een andere manier naar je hond kijken en ervaart het belang van heldere communicatie, oprechte aandacht en betekenisvolle aanraking. Meer begrip zorgt voor meer vertrouwen en dat zorgt weer voor een diepere verbinding.

Op dag 1 wisselen theorie en praktijk elkaar af. Inzicht krijgen, kennis vergaren en zelf ervaren. Deze dag is zonder aanwezigheid van de honden zodat er voldoende ruimte is om alle aandacht en energie te steken in de eigen leerervaring. Met de opgedane kennis zetten we op dag 2 samen met de honden de ontdekkingsreis voort. De oefeningen van dag 1 worden vertaald naar opties samen met de hond. Al doende ontdekken jullie samen als team waar je kracht, je behoeften en je mogelijkheden liggen.

Ingrid werkt als Tellington TTouch© Practitioner met mensen en hun dieren om meer inzicht en verbinding te creëren tussen mens en dier. Een combinatie van observeren (kijken naar houding, beweging, responsen van het zenuwstelsel, etc.), langzame bewegingsoefeningen, aandachtig lichaamscontact (TTouch) en specifieke hulpmiddelen helpen dieren zich veilig te voelen en te leren. TTouch is een integrale benadering van educatie, omgangsvormen en herstel.

Ewald werkt als coach voor mensen die op een open manier willen werken aan persoonlijke vraagstukken. Persoonlijke groei, het verwezenlijken van je droom of het (terug)vinden van je kracht. Naast het werken met mensen, werkt hij ook met honden. Begeleiding op een coachende wijze bij de opvoeding van een pup of het werken aan probleemgedrag van een hond. Door op een positieve manier te trainen ontstaat voor jou en je hond de mogelijk om op een natuurlijke, vriendelijke manier “on the right track” te komen.

wanneer: woensdag 9 en 16 mei 2018, van 10:00 uur tot 16:00 uur
waar: GoedBeterBeest/Dogtrack, Zwolseweg 502B, 7345 AN Wenum-Wiesel
voor wie: hondenprofessionals zoals coaches, bezoekteams, spiegeltrainers, etc. en voor de geïnteresseerde hondenmens die een (nog) hechtere band met zijn hond wil opbouwen

Meer informatie of aanmelden via info@goedbeterbeest.nl of info@dogtrack.nl.
De kosten voor deze 2-daagse cursus bedragen €250,00 per team.